Docent

Drs. Hanneke Moonen LinkedIn

Drs. Hanneke Moonen

Hanneke is adviseur en trainer bij Moonen HRM Consulting. Met veel plezier heeft ze SPP toegepast in verschillende branches en organisaties. Ze is dagvoorzitter, spreker en procesbegeleider van SPP workshops en train-de-trainer trajecten, waarin ze SPP handen en voeten geeft. Juist de valkuilen in het SPP-proces hebben haar visie en aanpak op SPP aangescherpt. In 2012 is van haar hand het HOE-boek voor strategische personeelsplanning verschenen. In het begeleiden van groepen kiest ze voor interactie, gezamenlijk analyseren en het delen van ervaringen: inspiratie. Haar achtergrond: Personeelwetenschappen, Psychologie en de Train-de-trainer Opleiding van Karin de Galan. Zij werkt sinds 1995 als manager, HRM-professional en programmamanager in uiteenlopende organisaties.

 

Vragen over deze opleiding?

Ineke Rikkers
opleidingenhrm@vakmedianet.nl

Incompany mogelijkheden

Met meerdere collega's dezelfde opleiding volgen op uw eigen kantoor? Bijna al onze opleidingen hebben deze mogelijkheid. Neem voor meer informatie contact op met:


Ineke Rikkers

Incompanytrainingen@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.